Beeldhouwen in steen workshop
lente en herfst 

In Nederland op de Veluwe 


 

De herfst 2019 plannen we pas veel later maar voor de lente periode kunt u zich nog aanmelden. Andere dagen volgen misschien nog, als je een voorkeur hebt met een paar mensen meldt het ons!

vrijdag of zaterdag 24 - 25 mei
zaterdag 15 juni
vrijdag of zaterdag 21 - 22 juni

 

en vervolgens begint aansluitend het zomerseizoen op 29 juni t/m 1 september, dus keus genoeg lijkt ons.

Als je met minimaal 4 personen komt kun je ook zelf een andere dag kiezen.
Mail even voor de mogelijkheden

Beeldhouwen 

kunt u ook alleen de middag vanaf 13.00 uur. Voor 5 middagen betaalt u dan slechts euro 125,-. Dit is uiteraard exclusief de lunch. 


 Als u ons liked blijft u automatisch op de hoogte van nieuwe beelden die de tuin in gaan of andere kunstige wetenswaardigheden.

Misschien leuk als familie, vriendinnen of bedrijfsuitje? Aansluitend organiseren wij graag een borrel of u gaat een hapje eten bij ons in het dorp. Mail / bel ons om de mogelijkheden te bespreken.    

 
 
We werken buiten in de tuin onder een overkapping
neem dus ook warme kleding mee.
Helaas is het niet altijd
zo mooi weer als op de foto. 


 

 Iedereen is weer welkom vanaf ca 09.30 uur en we werken tot ca 16.30 uur.


Trek dus warme kleding aan en stevige schoenen.
 

Wat kost het beeldhouwen 

 

Voor 2019 zijn de kosten euro 55,- per persoon per dag in de lente- en de herfstperiode .Dit is inclusief de koffie/thee en een uitgebreide lunch met soep.  

Voor een serie van 5 halve dagen betaalt u slechts euro 125,- (u heeft dan geen lunch maar wel uiteraard een lekker bakkie koffie).  

Je kan ook gelijk een knipkaart nemen voor geheel 2019, dus ook bij de zomer workshops beeldhouwen, te gebruiken voor

 5  dagen euro 275,-
10 dagen euro 500,-Gebruik gereedschap is uiteraard ook bij de prijs inbegrepen, alleen de steen moet u nog kopen. Voor zowel beginners als gevorderden hebben we altijd genoeg steen op voorraad liggen. Ook als u niet deelneemt aan de workshops beeldhouwen bent u van harte welkom om steen en of gereedschap aan te schaffen. Voor meer info over de beeldhouwsteen kunt u gelijk hier terecht

 

De geheel verzorgde beeldhouwvakantie in Nederland voor 2019 is inmiddels ook gepland van 14 tot 19 en 21 tot 26 juli zie Beeldhouwvakantie