Nederlandse beeldhouwkunst

Diverse mensen die bij ons steen kopen en / of deelnemen aan de workshops beeldhouwen hebben ons gevraagd waarom wij alleen beelden van Afrikanen in de tuin hebben staan. “Zijn die soms mooier dan de beelden die wij maken?” is een veel door ons gehoorde vraag.

Bekijk gelijk de beeldhouwcollectie die bij ons in de tuin staat van Nederlandse kunstenaars.

NEE, is uiteraard ons antwoord maar ons doel is toch zoveel mogelijk mensen in Zimbabwe een middel van bestaan te verschaffen? Hetzij als kunstenaar hetzij om te zorgen dat alles goed verpakt hier komt of te zorgen dat wij mooie stenen hebben om mee te werken etc. Daarom promoten wij juist hun kunst.

Echter het één hoeft het ander niet uit te sluiten denken wij nu. Als wij onze bevriende beeldhouwers een platform bieden om hun schitterende werk te verkopen is de kans tenslotte weer groter dat zij meer werk willen en kunnen maken. Als zij daarvoor dan weer bij ons aan kloppen om bijvoorbeeld steen te kopen……………………..is iedereen toch blij en u een kunstwerk rijker!

Dus hopelijk geniet u niet alleen van de collectie beelden die u hier en in onze tuin B&N in Loenen aantreft maar vindt u het ook de moeite waard zo nu en dan eens iets aan te schaffen. We proberen de prijzen redelijk te houden zoals u zult zien.

Wij zijn zeer benieuwd wat u van dit nieuwe initiatief vindt.

 

Ook deze beeldhouwkunst

is te bewonderen in Tuin B&N, komt u gerust eens langs................


Er is een doorlopende expositie met werk van Nienke Langebeek en Bas NIjssen. Hier gaat u direkt naar de afbeeldingen van beelden die nu tentoongesteld zijn.

De beelden staan in een apart gedeelte van onze tuin, vraagt u er eventueel naar. De openingstijden van Tuin B&N

 Hier plaatsen wij regelmatig nieuwe beelden en andere objecten die de beeldentuin in gaan. Dus like ons en wij houden u automatisch op de hoogte.