Perspex / plexiglas / acryl

Vele namen voor hetzelfde product;
Op deze pagina geven wij u uitleg over de perspex zuilen en andere kunststof sokkels die wij via onze Beeldentuin B&N verkopen

Of ga direkt naar onze collectie perspex, plexi, acryl  zuilen en kunststof sokkels 

Let op: wij maken ook veel opmaat, dus als iets er niet bijstaat mail ons gerust! Echter opmaat gemaakte artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

perspex sokkels en zuilen perspex sokkels en zuilen

Onze perspex sokkels en zuilen

Perspex is naast Plexiglas een van de bekendste en grootste merken in acrylaat. Acrylaat is dus de productnaam alle andere benamingen zijn merknamen. Als u het precies wilt weten:
Acrylaat is voluit genaamd Polymethylmethacrylaat (PMMA) is een polymeer van Methylmethacrylaat.

Voor het gemak noemen wij het hier verder gewoon perspex.............
Wij zagen, polijsten, verlijmen en buigen de sokkels en zuilen zelf en ze vinden hun weg naar vele bestemmingen. Veel maken wij ook opmaat voor zeer specifieke beelden of andere toepassingen.

In onze winkel hebben we altijd wel een voorraad perspex kunstof sokkels verkoopliggen maar als u een specifieke maat nodig heeft en niet in de buurt woont mail ons dan eerst even

 

 

 

 

 

 

Het spreekt voor zich dat indien u grotere aantallen sokkels en standaards voor de etalage in perspextegelijk besteld wij voor u een speciale prijs kunnen maken. Wij hebben al veel bedrijven geholpen.

Hier een voorbeeld perspex standaards op maat gemaakt voor Adidas

 

 

 

Perspex sokkels en zuilen

hebben wel het nadeel dat ze nogal besmettelijk zijn.
Het is niet verstandig om ze met een gewone doek schoon te poetsen. Je maakt ze dan juist statisch waardoor ze vuil aantrekken. Beter is het dus om ze met een speciale doek schoon te maken. Wat wij altijd doen is een gewone stofdoek te nemen en die "klam nat" te maken met spiritus. Daarmee oppoetsen maakt ze niet statisch. Een tweede probleem is dat ze snel krassen. Dit is alleen te vermijden door erg voorzichtig te zijn met het voorwerp dat je op de perspex sokkel plaatst ( niet schuiven/ draaien ). Overweeg viltjes onder het voorwerp te doen of koop bij ons een extra perspex plaatje wat je op de perspex zuil plaatst onder het eigenlijke voorwerp.

Mail ons voor meer info

Wat voorbeelden van de perspex zuilen en kunststof sokkels

Maar de toepassingen zijn eindeloos.

Kom eens langs, in de praktijk is het veel duidelijker wat wel of niet kan en krijg je ook een idee van de kosten want het is zeker geen goedkoop spul zeker als je ook nog maatwerk vraagt

perspex zuil als stembus met gleuf
blauw kleurig perspex sokkel
mat zwart perspex sokkel
gekleurde perspex sokkels
wit perspex zuil
vaas op perspex zuil
perspex stagiaires sokkels en zuilen
perspex kunststof hmpe hdpe pp pom sokkels
sokkel perspex ice 4 cm dikte
brons van Hennie Mestrum 4
perspex sokkels en zuilen te koop