Sokkels en zuilen van steen

Op deze pagina vindt u informatie over onze sokkels en zuilen in natuursteen of beton die wij via onze Beeldentuin B&N te Loenen (GLD) verkopen

U kunt ook gelijk naar de voorraad-en prijslijst

of ga naar onze sokkels en zuilen in

sokkels en zuilen in graniet grijs gevlekt graniet

Sokkels van massief graniet zwart en grijs- zwart gevlekt

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een zuil die iets schuin is met een afmeting van 97 x 26 x 15 / 18 cm. Deze zuil heeft een ruw oppervlak. Inclusief grondanker kunnen wij u deze zuil voor een speciale prijs aanbieden van euro 175,-

Normaal geproken laat je zo'n sokkel, zeker de grote, door een professioneel bedrijf plaatsen omdat hij anders scheef zakt / omvalt. Een vloertje storten of een vloerplaat maken is voor de amateur vaak teveel. Wij menen hiervoor de oplossinggevonden te hebben door een grondanker te leveren zodat u hem eventueel zelf kunt plaatsen. U heeft wel een paar sterke armen nodig want de grotere wegen al snel rond de 100 kgs.
Eventueel plaatsen wij hem voor u uiteraard

Met behulp van het hier getoonde grondanker kunt u een zuil of sokkel stevig plaatsen zonder dat u eerst een betonvoet moet storten ofzo.

Wij boren dan uiteraard aan de onderkant van de sokkel of zuil een gat waarin de pin van het anker past.
De totaal kosten zijn euro 75,-

Indien u een dunne zuil binnen wilt plaatsen kunt u kiezen uit diverse materialen om een grondplaat te laten maken zoals bijvoorbeeld graniet of RVS

 

Voor kleine beeldjes hebben we, buiten de zwart granieten in vele maten, ook wel ruwe natuurstenen sokkels. De bodem zagen we vlak maar derest laten we ruw. Deze kunnen we in iedere maat leveren. De pin diameter en lengte maken we uiteraard weer opmaat voor u.
De massief granieten zuilen en sokkels

importeren we nu alweer een paar jaar rechtstreeks uit China. Een enkeling vraagt wel eens "worden die door kinderen bewerkt daar". Niet dus, men maakt ze met de meest geavanceerde machines uiteraard, kijk maar in de video onderaan deze pagina.

Onze eigen beelden plaatsen we uiteraard voor u op een sokkel als u deze gelijk bij ons aanschaft. Hiervoor maken we een "pen/gat" verbinding. Hier heeft u thuis dus verder geen omkijken meer naar.

Als u zelf een beeld gemaakt hebt en u koopt bij ons een sokkel dan kunnen we dit ook voor u doen uiteraard. Hiervoor rekenen we dan wel euro 10,- per beeld.
Het spreekt voor zich, vinden  wij, dat wij het boren van het gat in uw beeld volledig voor uw risico uitvoeren. We  hebben inmiddels meer dan duizend beelden geboord en het is maar één keer fout gegaan maar............

Onderaan deze pagina vindt u een korte video impressie waar deze sokkels vandaan komen en hoe ze worden gemaakt.

De prijzen en maten van deze sokkels / zuilen van graniet vindt u HIERRRRRRRR

de produktie in China

 

Sokkels en zuilen van beton

Sinds kort hebben wij dus ook sokkels en zuilen in beton. Sommige mensen vinden de granieten sokkels en zuilen wel erg mooi uiteraard maar helaas is de prijs soms een bezwaar. Daarom hebben we besloten een tussen oplossing te bieden door ook sokkels en zuilen van beton te gaan verkopen. En eerlijk is eerlijk, lelijk zijn ze niet. We hebben nog maar een beperkt aantal maten op voorraad maar hopen het aantal binnenkort uit te breiden.

Nu staat er 50 cm hoog en 15 x 15 , 18 x 18 en 22,5 x 22,5 in de kleur antraciet.

 

Call to action

Contact

Al de tuinbeelden, sokkels en zuilen, beeldhouwsteen en beeldhouwgereedschap vindt u in onze
Beeldentuin B&N,
Beekbergerweg 21,
7371EV Loenen op de Veluwe

Voor de openingstijden zie Verkooppunten

Neem contact op