Extra bijlage ivm corona voorschriften

 

De workshops beeldhouwen zijn weer hervat maar we vragen wel even jullie aandacht voor een paar zaken gezien de richtlijnen van het RIVM.

  • Als je griepverschijnselen ( zoals hoesten en of koorts ) hebt kom je uiteraard niet! Alhoewel dit voor ons organisatorisch wel lastig is krijg je wel eenmalig de kans een dag gratis in te halen.
    Het kan dus helaas ook voorkomen dat je ineens alleen bent op een beeldhouwdag als anderen zich op het allerlaatste moment afmelden. Ook wij zijn dus gerechtigd, zonder verdere aansprakelijkheid, op het allerlaatste moment de workshop te annuleren als wij ziekte verschijnselen hebben of er van overheidswege instructies zijn. De deelnemers kunnen zo’n dag dan uiteraard inhalen op een later tijdstip.
  • Wij verwachten dat iedereen gelijk bij binnenkomst eerst grondig zijn handen wast met water en zeep.
  • Daar we op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar blijven zijn mondkapjes niet verplicht. Indien je vanuit jezelf wel een mondkapje wilt dragen verzoeken wij je deze zelf mee te nemen of bij ons te kopen. Wij stellen ze dus niet meer gratis ter beschikking. Sowieso wordt het altijd aangeraden om bij beeldhouwen een mondkapje te dragen ivm de stof productie.
  • Ook voor de lunch zullen we iedereen weer verzoeken de handen met water en zeep te wassen. Verder vraagt de lunch ook wat meer improvisatie waarvoor we ieders begrip vragen.