Beeldhouwen in steen op de Veluwe

lente en herfst workshops

Wij werken buiten onder een overkapping EN staan ruim uit elkaar dus ventilatie genoeg

Op deze pagina geven wij u informatie over onze workshops beeldhouwen in de lente en herfst

Of leest u liever eerst onze algemene informatie over onze   workshops beeldhouwen  

Gerda aan het beeldhouwen 19961418_1207018462737097_8619205102865598706_n

Wanneer zijn de workshops beeldhouwen in Loenen in de herfst en lente?

Tja, super seizoen weer gehad in 2023 met heel veel lieve trouwe bezoekers en gelukkig hebben we ook vele nieuwe vrienden gemaakt. Nu is het lente 2024 en beginnen we weer met een schone lei. De tuin is weer open maar check eerst de openingstijden van Beeldentuin B&N voordat u langskomt om een sokkeltje of beeldhouwsteen te kopen.

Het was de bedoeling dat in 2024 2 beeldhouwers uit Zimbabwe de workshops bij ons zouden verzorgen. Helaas heeft Nobert geen visum gekregen. Daarom Zal alleen Elisha in de zomer komen vanaf 19 juni
De workshops beeldhouwen in steen in de lente zullen wel iedere vrijdag en zaterdag zijn vanaf begin april maar Bas en Nienke zullen ze begeleiden.
De zomer workshops beeldhouwen in steen beginnen weer begin juli en zullen dan iedere week zijn  van dinsdag t/m zaterdag.

Naar   de agenda voor het beeldhouwen in 2024

Aanmelden kan via info@bany.nl
of via whatsapp telefoon 06 193 983 63

Hier een sfeerimpressie uit het verleden, Farai is er niet meer bij dit jaar. We geven 2 nieuwe zeer ervaren beeldhouwers dit jaar een kans bij ons.

 

Dagje Beeldhouwen in de lente ook als uitje met............... ?

Misschien leuk als familie, vriendinnen of bedrijfsuitje? Succes verzekerd, ook als niemand nog ooit iets creatiefs gedaan heeft. Verwacht geen wonderen maar een eenvoudig beeldje kan iedereen maken is onze ervaring.  Daarnaast ben je "gewoon" gezellig met zijn alle bezig! De één gaat lekker fanatiek aan de slag, de ander doet het kalmer aan maar heeft ook een super dag.  Aansluitend organiseren wij graag een borrel of u gaat een hapje eten bij ons in het dorp. Mail / bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

We werken buiten in de tuin onder een overkapping
neem dus ook warme kleding mee.
Helaas is het niet altijd
zo mooi weer als op de foto.

Iedereen is weer welkom vanaf ca 09.30 uur en we werken tot ca 16.30 uur.

Trek dus warme kleding aan en stevige schoenen.

Als u zich aanmeldt zullen wij u meer informatie sturen waar het precies is etc.

Wat kost dat nou zo'n workshop beeldhouwen?

Ook voor 2024 zijn de kosten euro 75,- per persoon per dag Dit is inclusief de koffie/thee en een heerlijke lunch met soep.
Wil je meer dagen komen dan kost het
vanaf 3 dagen   euro 65,00 per dag
vanaf 10 dagen euro 55,- per dag

Ook kunt u alleen de middag vanaf 13.30 uur komen. Voor 5 middagen betaalt u dan slechts euro 150,-. Dit is uiteraard exclusief de lunch.

Als u ons liked blijft u automatisch op de hoogte van nieuwe beelden die de tuin in gaan of andere kunstige wetenswaardigheden.

Gebruik gereedschap is uiteraard ook bij de prijs inbegrepen, alleen de steen moet u nog kopen. Voor zowel beginners als gevorderden hebben we altijd genoeg steen op voorraad liggen. Ook als u niet deelneemt aan de workshops beeldhouwen bent u van harte welkom om steen en of gereedschap aan te schaffen. Voor meer info over de beeldhouwsteen kunt u gelijk hier terecht

 

 

Mail ons voor meer info

Contact

Al de tuinbeelden, sokkels en zuilen, beeldhouwsteen en beeldhouwgereedschap vindt u in onze
Beeldentuin B&N,
Beekbergerweg 21,
7371EV Loenen op de Veluwe

Voor de openingstijden zie Verkooppunten

Neem contact op